Translate

onsdag 22 maj 2019

Valborg

 Ja ibland blir det glest mellan inläggen men vi har inte varit ute på tur mer än två gånger sedan vi kom hem. Så nu ska jag försöka rekapitulera minnet.

Valborg, ja det brukar vi fira tillsammans med fyra andra husbilar på Seglora familjecamping
och i år var det så fantastiskt väder att vi kunde sitta utomhus och äta vår Valborgsmässomiddag tillsammans istället för att som tidigare år sitta inne i campingens allrum. 
Här sitter vi i kortärmat, så gott så!

Detta var åttonde gången som vi hade vår uppstartsträff på Seglora camping, en liten familjecamping som Uno och Yvonne driver sedan många år. Det är en mysig plats med även småstugor som går att hyra för den som inte kommer med husbil eller husvagn.  På Valborg är det samling i bygdegården för fika, sång o musik samt någon föreläsare som berättar om bygden förr i tiden, en mycket trevlig samvaro.
Kvällen avslutas med en Valborgsmässobrasa!

Med denna underbara helg i minnet tycker vi alla att nu har våren verkligen kommit med stormsteg. Det märktes också i markerna.
Fina vårblommor!

Jag har ju i flera år skrivit om alla de mysiga fastigheterna i Seglora som vi promenerar förbi när vi går slingan genom byn. Därför avstår jag från det i år och väljer att säga 


Välkommen härliga Vår!









2 kommentarer:

  1. Underbart! Väldigt annorlunda från när jag var i Sverige en vecka. Svinkallt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vad synd att du inte fick njuta av våra enstaka vårdagar!

      Radera

Our Vantastic Travels