Translate

måndag 4 juni 2018

Nu kör vi

Efter att i lördags ha firat ett barnbarn Lukas som fyllde 7 år
packade vi i princip klart bilen för avresa på söndag eftermiddag. Men vi ringde också Jack o Eva i Falkenberg och hörde om de var hemma. Jovisst Eva hade precis kommit hem från sjukhuset efter en operation, så vi var så välkomna. 

Packat o klart, så landade vi hos dem på eftermiddagen och det blev mycket prat om våra vinterresor i Spanien och Portugal. Jack som är en stor mästerkock bjöd på trerätters, förrätt en crabbtoast, huvudrätt i låda med piggvar 
och som dessert, självplockade jordgubbar med vispgrädde (tyvärr glömde jag att ta en bild). En underbar middag med ett glatt gäng. 

Vi sov över på deras plan utanför huset och på måndag morgon var det dags för sedvanlig uppdatering av GPSen. Tur att vi har Jack som är mycket händig med denna rutin. Det var inte första gången han erbjöd sig att fixa en uppdatering. Det var alla möjliga filer som lades in. Nu kan vi t ex hitta Lidl i alla småbyar, varför just Lidl? Jo de har en soyaprodukt som min mage gillar! 

Vi hade en tid att passa hos BiÖ så vi fick säga hej då till Eva o Jack på förmiddagen för att snabbt köra ner till Örkelljunga där bilen skulle få lite justeringar. Men hej å hå, det tog resten av dagen och vi hade inte ätit för restaurangen där i närheten för den var inte öppen. Snabbt följde vi E4 ner mot Malmö men fick se en Max restaurang i ett köpcentra. En hamburgare fick det bli, något som vi inte äter mer än i nödfall. Just nu var det nödfall. Konstigt nog sa vi JÄTTEGOTT! Efter det skråvmålet drog vi vidare till Malmö och tänkte köra över bron. Vad händer, jo Bengt säger att han är trött efter att ha pratat så mycket med gamla bekanta som vi träffade hos BiÖ. Resultatet blev att vi stannade till nere i Limhamn hos en av båtklubbarna
N 55 35 03  E 012 55 08 

till en kostnad av 250 kr inkl el. Kvällen var lugn och jag missade den fina solnedgången för jag ville bli färdig med inlägget. Men solen kommer nog att skina i morgon också så att jag får ta en bild då.

Tjingeling
från Malmö!
We 3

8 kommentarer:

 1. Har ni så bråttom så ni inte har tid med mat. Vi brukar köpa en grillad kyckling när vi är lata eller bara vill ha något fort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Vi höll på att svälta ihjäl,

   Radera
 2. Man skall starta försiktigt och sedan öka, inte tvärtom, trots 180 hk. Ha nu en trevlig och lugn resa med många stopp. Kramar från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ikväll blir det kanske Eispizza om detär öppet

   Radera
 3. Ha en fortsatt trevlig tur med rejäla matraster! 😆

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska vi försöka, men restaurangen var ju stängd så det blev ingen mat förran sent!

   Radera
 4. Visst kan Hamburgare vara supergott ibland. Ha en fin tripp

  SvaraRadera

Our Vantastic Travels