Translate

söndag 25 april 2021

Båstad Camping

När vi var klara med inköpen på Hasses lada kände vi ett behov av att ta in på camping eftersom det var både kallt och fruktansvärt blåsigt. Då är det skönt att kunna få 10 amp och låta värmen stå standby på 21*. 

Väl på plats gick vi ner till stranden för att kolla in vågorna. Som ni ser har de skapat mycket skum utefter stranden, ett klart tecken på intensiv vind. 

Stranden ligger ca 1 km från campingen, så det var en tuff promenad i motvind. I alla fall så fick vi mycket frisk luft och motion.

En annan trevlig runda inne på camping-området är Trollskogsrundan, 
lämplig  för stora och små. Här finns både djur och tomtar att beskåda, är man riktigt uppmärksam så ser man många små tomtar gömda inne i gräset. 
Rundan är spännande då både vuxna o barn flyttar omkring figurerna,  där man hittar dem en dag, kan de ha fått en ny boplats nästa dag. 
Utefter rundan finns också ett fint hundhägn 
som uppskattas av hundägare o inte minst av våra hundar. 

Varför blev det Båstad Camping?, jo vi tänkte träffa Christer o Anki som bor där. Vi har lärt känna dom på våra övervintringsresor. Men Anki hade fått sin Coronaspruta o kände sig inte pigg. Det får bli mer snack vid annat tillfälle i stället. 

Slutomdömet är att Båstad Camping
håller mycket hög klass, både vad gäller hygienhus, reception o personal. Vi kände oss otroligt välkomna. Dessutom kan vi rekommendera pizzorna som de bakar, jättegoda och till ett bra pris. 
  En annan sevärdhet är deras Glampingtält som det finns fyra av och är till uthyrning.
Vi drog vidare till Falkenberg , där träffade vi Eva o Jack o festade på blåbärspaj. 
Här var det klara avstånd mellan oss fyra, 
för att inte riskera ett smittande. Hoppas att vi får tid till att tillsammans åka till ostkusten för strömmingsfiske i maj. Men idag är det svårt med alla vaccinationer att få ihop ett fiske. 
 Men vi får se! 
Ha det gött! 


















4 kommentarer:

  1. Ser fint ut! Och mysigt med trollen som flyttar runt! :)

    SvaraRadera
  2. Glampimgtälten ser fräcka ut!

    SvaraRadera
  3. De är smakfullt inredda, 2 med asienkänsla och 2 med tropisk savannkänsla. Men något dygnspris har jag tyvärr inte
    Ha det gött nu när solen värmer er!

    SvaraRadera

Our Vantastic Travels