Translate

torsdag 27 oktober 2022

Ett hjärtligt återseende

Vid våra tidigare resor har vi alltid stannat till i minst en vecka för att utforska Torre del Mar. Denna gången var det två stora förändringar som vi skulle uppleva. En var att besöka Husbil Kors o Tvärs, Anette o Göran som köpt lägenhet där och den andra var våra gamla grannar från thailandstiden, Lotta o Bosse som numera är residente i Caleta de Velez. 
Vi sprang på Anette o Göran på marknaden och fick då reda på att de skulle äta lunch med Lotta o Bosse så vi bestämde att vi skulle komma till restaurangen och överraska dem. Det blev en lunch med stor överraskning och mycket thailandstalk. Alla uppskattade lunchen både mat o talk, och vi chattade så mycket att vi glömde nästan av att restaurangen skulle stänga på eftermiddagen för siesta.

Men nu var vi nyfikna på deras boende. Bosse hämtade oss på campingen med bil o sedan bar det iväg till deras härliga lägenhet i  Caleta de Velez vid golfbanan.
En fantastisk lägenhet med utsikt över havet och ända bort till Anette o Göran där de bor. 
Efter fördrink på balkongen  blev det lunch på stan. 
Sedan var det dax för lunch hos Anette o Göran. Anette hade gjort en kall soppa "Salmorejo" baserad på tomater. Den fantastiska soppan avnjöt vi på deras underbara balkong med utsikt över trädgården och en bit av havet.  De har en stor lägenhet med 3 sovrum så att alla barn o barnbarn får plats. 
Nu har jag även fått receptet till soppan så en dag på hemmaplan blir det en test. 

För vår del blev det två mysiga dagar i byn och med trevlig samvaro runt lunchtid.  Något som vi inte kommer att glömma! 

Ha nu en fortsatt fin tid i era ljuvlida bostäder nere i Spanien. 


BENGT, INGELA o CHIVAS 







 

6 kommentarer:

  1. Det var så himla kul att ha er här! Hoppas vi snart ses igen! ❤❤❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tiden går fort så snart kanske det blir en ny resa. Ha det mysigt under tiden!

      Radera
  2. Så kul att träffa gamla vänner och därtill god mat! / Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättetrevligt med ett möte som blir så positivt

      Radera
  3. Tänk så många vänner man har fått genom husbilslivet. Så roligt att träffa på dem även om de numera bor i lägenhet. Ha det gott.

    SvaraRadera
  4. Det blir vänner över hela Sverige och även utomlands. Så härligt att kunna träffas lite då och då och lite varstans när tillfälle bjuds.

    SvaraRadera

Our Vantastic Travels