Translate

onsdag 23 maj 2018

Chivas hundträff med kompisar

Ja i måndags - onsdag var det hundträff för Chivas "spanska kompisar". Alla mattar o hussar bestämde att vi skulle åka till Seglora camping för där kan vi springa lite fritt och leka.
Som ni ser så trivdes även de och hade mycket trevligt tillsammans där de satt och pratade gamla reseminnen.  Självklart hade vi inte tagit oss till Seglora om inte våra mattar o hussar kört oss. Visst är de jättesnälla som ställer upp på det här! 
Vi som träffades var Syrran o Nizze som bor i Lerum utanför Göteborg
Ozzi som bor i Göteborg
och slutligen jag (Chivas) som var jättetrött efter att vi i två hela dagar sprungit och lekt. Det gick åt jättemycke vatten eftersom det var runt 23 gr varje dag och solen stod högt på himlen. När vi rullade runt i gräset såg vi ut som fyra snöbollar. 
På vår morgonpromenad runt Seglora blommade nu Liljekonvaljen i dikeskanterna, vilket de inte gjorde i Valborg då vi var här. Andra blommor som också började blomma var Lupinerna
 Det luktade så gott utefter dikena då Liljekonvaljen ersatte alla kiss o bajs ställen som vi fyrbenta vänner brukar förse marken med.
Varje morgon gick vi över den gamla stenvalvsbron som är så vacker och gör att bilar kan köra över Viskan. 
Matte hade sytt ett draperi som hon ville att husse skulle sätta upp där bak i bilen för att minska insynen när bakdörrarna är öppna. Nu får jag mindre utsikt då jag ligger i deras sängar men det gör inte så mycket, jag får titta ut från sidofönstren istället. Vår Vantastic börjar nu nästan bli klar med all inredning så att vi kan komma igång med den första långresan. 
Det var inte bara mattar o hussar som njöt av god mat, här serverades det grillat tillsammans med torrfoder!

Vi hade en underbar träff och vi kommer att göra om det igen säger Syrran, Nizze, Ossi och jag Chivas. 

Tjingeling eller rättare sagt Wow Wow 
även matte o husse hälsar

4 kommentarer:

 1. Så trevligt att träffa vänner :)

  SvaraRadera
 2. Visst säger Chivas, kompisarna är jättebusiga så vi har så roligt

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder! Takk for tips :)

  SvaraRadera
 4. Tackar så mycket. Våren är ju härlig och ger oss ju många fina bilder!

  SvaraRadera

Our Vantastic Travels