Translate

lördag 4 december 2021

Grand Canaria here we come

Hösten var härlig men vi väntade på vår avresa till Grand Canaria eftersom vi bokat 4 w på Playa del Ingles. 
När vi lämnade Göteborg öste regnet ner o det kändes helt fantastiskt att veta att vi hade 4 w framför oss med sol o värme. 

Nu undrar ni nog vad gör man där nere i så många veckor. Först o främst prioriterar vi långpromenader för att få se 
så här underbara bougenvillas blomma i olika färger. 
eller få uppleva Atlanten  så här stilla o lugnt.  Varför inte njuta av den här informationen 
Ja livet är underbart när man erbjuds så här fina dagar. 
Men det är inte alla dagar som vi har fått uppleva så hög temperatur. Nu har det  varit väldigt blåsigt i flera dagar och det har inte varit lätt att promenera utan att känna sig full av sand. 
Vid de dagarna har vi prioriterat annat  såsom marknader o shopping. 
Mycket av det som vi såg för tre år sedan fanns nu också eller rättare sagt vissa kläder var så populära att de fortfarande fanns att köpa. Ha ha .
Men en eftermiddag promenerade vi till Maspalomas för att hälsa på Husbilen Ellen, Elisabeth o Lennart i deras bungalow som de köpte  vintern -18.  Nu var den renoverad o omgjord så att den passade deras önskemål.  
Verkligen ett lyckat arbete! Vi förstår att de trivs här nere o stannar så länge det är möjligt. 
Nu har Advent infunnit sig och vi får uppleva så fina ljusarrangemang på bland annat gatorna. 
Även hotellet har påbörjat sin julpyntning 
och det känns så välkomnande i hotellobbyn. Visst är det så att man får en viss hemlängtan att träffa barn o barnbarn för att fira jul igen. 
Att jag råkade radera mitt inlägg häromdagen sammanhänger med mitt inköp av ny platta, den hade inte riktigt samma utförande som jag var van vid.  Men nu har jag.försökt att återskapa innehållet i det här inlägget. 

Ha de gött! 


5 kommentarer:

  1. Härligt!! Jag tycker iofs att vintern är vacker, men det är rysligt kallt nu ... Vackra blommor och lite värme ser inte fel ut ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vit ren snö är ju härligt! Men lite värme sitter allt bra ibland

      Radera
  2. Det hade suttit fint med lite värme, lite för kallt nu. Barnen gillar i och för sig snön. De grävde en lång labyrint av snön i trädgården som Chivas älskade! Om han hade tur hade någon gömt godis någonstans 😉

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här nere är det väldigt blåsigt just nu men klart varmare än hemma. Så mysigt för Chivas att ni engagerar er så mycket o leker med honom. Han blir så glad att få leka med Lukas o Tilde

      Radera
  3. Ja ni fick med både fina dagar och blåst. Vi blev så glada att ni kom och hälsade på och att vi också fick se hur ni bodde, liksom äta en god middag tillsammans med er. Hoppas ni har fina dagar nu!

    SvaraRadera

Our Vantastic Travels