Translate

söndag 24 februari 2019

Torrox Costa

Ska vi resa långt idag? Nej, det handlar bara om någon mil svarade jag Bengt och vips var vi framme, Det var ganska fullt på stellplatsen men vi körde ner och hoppades på att någon skulle köra. Vi hörde en svensk ropa vi kör om en stund, okey vi väntar o tar er plats. Stunden blev några timmar men eftersom vi inte stod i vägen för någon annan gjorde det ingenting att vi fick vänta.
N 36 43 44  W 03 57 27 
Stellplatsen är gratis o här finns tömning i en brunn bakom toaletterna (som var låsta) och vatten hämtar man på stranden. Det låg en vattenslang bakom toan men den vågade vi inte använda för man vet aldrig hur många som stoppat ner den i toan. 
Här finns också en fin strandpromenad med många restaurangen. Eftersom vi var några svenskar som träffats tidigare blev det både promenad och restaurangbesök. 
Fyren i Torrox
Chivas blir ompysslad av Christer
Solen är på nedgående så vi bestämde oss för att stanna till och ta ett glas vin tillsammans. 
Ett mycket gott Riojavin
Ingen vill gå tillbaka hem så länge himlen visar sig så här grann
När kylan blev märkbar flyttade vi in till den inglasade delen av restaurangen och beställde lite godis som avslutning på kvällen.

Nästa dag skulle det bli hemlagat mat och inte vilken mat som helst utan Rolf hade lovat att göra Paella till oss allihopa.
Två stora pannor blev det med bröd, vin eller öl för den som ville ha. Månntro att det smakade läckert! Alla var jättenöjda och tyckte att kocken skött sig ypperligt. En stor eloge till honom!

Sedan skiljdes vi åt dagen efter, men vi stannade ytterligare en dag i Torrox för det var så härligt väder! Totalt blev det 4 övernattningar här för oss. 


Tjingeling
We 3


6 kommentarer:

 1. Inte dumt att bli bjuden på sådan festmat!

  SvaraRadera
 2. Det ser inte ut att gå någon nöd på er! :)

  SvaraRadera
 3. Torrox Costa känner vi väl till, ett trevligt ställe att stå på och nära till matställen. I år har vi undviket de mest kända ställena för att i stället uppsöka nya.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt att få se nya ställen eftersom det finns så mycket att se och göra här nere.
   Ha fortsatt tur med att hitta nya sevärdheter för det gläder många när du skriver om dom på bloggen!

   Radera

Our Vantastic Travels