Translate

torsdag 27 september 2018

Vems är felet?

När vi lämnar Digion bestämmer vi oss för att köra till La Rochelle. Kollar ACSI katalogen och det visar sig att de flesta campingplatserna är stängda, men hittar en söder om La Rochelle. Åh, bara 26 mil dit, vilken positiv överraskning, tar ju bara några timmar. När vi har ca 5 km kvar enl GPS:en säger jag att det här är inte riktigt rätt, kollar kartan och det är "flera sidor" kvar. Googlar på campingen och slår in deras adress och vips vi har 22 mil till den. Puh Puh vad beror detta på? 21,5 mils skillnad. Troligen inte fel koordinater i ACSI utan troligen är det så att GPS:en räknat FEL!!!. Trötta och besvikna letar vi rätt på en stellplats i närheten av Confolens, för att veta att i morgon startar vi utifrån en  väg som kommer att ta oss till La Rochelle.

Vi övernattar i den lilla orten ESSE      N 46 01 46  E 000 43 29  
                                 
Bode Toa- o gråvattentömning fanns i denna lilla by
Totalt blev vi 4 husbilar och alla hade hundar så det blev mycket stoj o stohej på de fyrbenta vännerna.
Helt plötsligt börja det regna ordentligt men trots det tog vi en mörkerpromenad i byn och fann att det är kolsvart i de flesta hus och gatubelysningar är något vi verkligen saknar. Men vi kunde på en info tavla läsa att byn hade 516 invånare.

Vi somnar till en temp på 18 gr utomhus, natten blir nog inte så kall var vår tanke. Vi hoppas på att morgondagens dagsetapp blir rätt!

Ha det gött
Vi kör vidare trots fadäsen!
We 3

7 kommentarer:

  1. Men nej så tröttsamt! Hoppas att det ändå blev bra och att ni kommer till la Rochelle vad det lider

    SvaraRadera
  2. Ibland blir det rätt och ibland fel. Det är bara att bita ihop, ni har ju ändå tak över huvudet.... ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är väl tur att vi har bostaden med oss och kan stanna på många ställen!

      Radera
  3. Ja inte alltid man kan lita på GPS. Liknande har hänt oss också. Hoppas er fortsatta tur blir bättre :) Själva har vi någon vecka kvar innan vi kan ge oss iväg. Ha det gott.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ibland gör GPS.en som den själv vill. Hur många gånger har vi inte fått vända för att den inte visste att kommande gata är enkelriktad. Men okej då handlar det bara om några meter så det finner vi oss i
      Hoppas ni får en bra start på resan o härnere är det fortfarande full sommar.
      Ha det gött!

      Radera
  4. Jo då både Pilat de Dune o Oradour sur Glane besökte vi vid en tidigare resa. Båda platserna är dock sevärda flera gånger men nu tänkte vi ta La Rochelle för där har vi inte varit tidigare.

    SvaraRadera

Our Vantastic Travels