Translate

torsdag 7 februari 2019

Polisen kommer.....

Vi står på marknadsplatsen o polisen kör några vändor varje dag och det tycker vi är jättebra. Men så händer det som ingen vill ska hända. Troligen tycker de att det har blivit för många husbilar, jag uppskattar det till 100-talet, men det är bara 30 platser. Siv ringer o säger skynda er tillbaka polisen är här och fotar alla bilarna och alla ska gå till polisstationen för att registrera sig. Jaha, då är den rutinen tillbaka igen tänker jag. Men när vi träffar Siv o Leif bestämmer vi att istället sticka till Kastellet i Fuengirola för att slippa bli fotade mm.
N 36 31 23  W 04 37 46

Här får vi plats och väljer att stå tills vår vinresa är gjord. I år kostar det 2€ för 24 timmar, men det finns ingen service så det är till att köra tillbaka till La Cala Mijas för att få tömt. Vatten går dock  att hämta på stranden från en dusch. 
Under vår väntan kopplar vi av och har det jätteskönt i värmen, men nätterna är fortfarande lite kalla. Men vi ser framemot varje vecka och hoppas att det blir några grader varmare under de där tidiga morgontimmarna. 
Här vid Kastellet är det många hundar som rastas av sina mattar o hussar. Även Chivas älskar att springa runt på den stora gräsplanen som hör till Kastellområdet och hälsa på både små och lite större hundar. Men han blir snart trött av alla dofter och kommer då till matte och vill vila sig i knät. 
Dagarna springer iväg men när Leif gör sin sangria då både gläds och njuter vi eftersom han är specialist på att få fram den goda och läskande smaken.  


Tjingeling
We 3

3 kommentarer:

 1. Det verkar i alla fall vara en ovanligt skön januari. Har hört om rått och kallt.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja det var värre förra året tycker vi

   Radera
  2. Det var så jag menade... 😆😆😆😆😆

   Radera

Our Vantastic Travels